Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γλέντησε μετά την Τσέλσι ο Μπαλοτέλι! (pic)
Λίβερπουλ

Γλέντησε μετά την Τσέλσι ο Μπαλοτέλι! (pic)

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες... πάρταρε ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Μάριο Μπαλοτέλι, λίγο μετά την την ήττα που είχε υποστεί η ομάδα του από την Τσέλσι με σκορ 2-1.

10.11.2014 | 17:28

Εκτός τόπου και χρόνου φαίνεται πως είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι τόσο εντός του γηπέδου όσο και μακριά από αυτό.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ λίγες μετά την ήττα της ομάδας του στο “Άνφιλντ” με σκορ 2-1 βρέθηκε να ξενυχτάει σε κλαμπ του Λονδίνου μέχρι τις 4.30 τα ξημερώματα!

Ο Ιταλός στράικερ το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον σύλλογο του Μερσεϊσάιντ από την Μίλαν έναντι 16 εκατομμυρίων λιρών. Ωστόσο, ούτε κατά διάνοια δεν έχει δικαιολογήσει αυτό το χρηματικό ποσό που σπαταλήθηκε για χάρη του, αφού έχει σκοράρει με τους “reds” μόνο σε δύο παιχνίδια.

Το πρώτο με τη Λουντογκόρετς για το Τσάμπιονς Λιγκ και το δεύτερο με την Σουόνσι στο Λιγκ Καπ. Η εικόνα του Μπαλοτέλι σε κάθε παιχνίδι της Λίβερπουλ αντί να καλυτερεύει γίνεται ολοένα και χειρότερη και αν συνεχίσει έτσι, τότε δύσκολα θα παραμείνει στους Άγγλους για αρκετό χρονικό διάστημα ακόμα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version