Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκολ και ρεκόρ από τον Μπεντέκε (vid)
Κόσμος

Γκολ και ρεκόρ από τον Μπεντέκε (vid)

Ο Κρίστιαν Μπεντέκε σκόραρε τρία τέρματα κόντρα στο Γιβραλτάρ και πραγματοποίησε ένα ρεκόρ που δύσκολα θα ξεπεραστεί στο μέλλον.

11.10.2016 | 00:21

To Βέλγιο είχε εύκολο έργο με αντίπαλο τη Γιβραλτάρ στο πλαίσιο των προκριματικών του Mudial μετά την άνετη επικράτησή του με 6-0 με τον αφιονισμένο Μπεντέκε να σημειώνει τρία τέρματα και τους Bίτσελ, Μέρτενς και Αζάρ να σημειώνουν από ένα γκολ ο καθένας. Αυτή η νίκη έφερε τους “κόκκινους διαβόλους” στην πρώτη θέση του όγδοου ομίλου μαζί με την Ελλάδα με 9 βαθμούς μετά από 3 αγωνιστικές.

Ωστόσο, η αναμενόμενη νίκη του συνόλου του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ σημαδεύτηκε από το ρεκόρ που πραγματοποίησε ο σέντερ φορ της Κρίσταλ Πάλας, Κρίστιαν Μπεντέκε, ο οποίος σκόραρε εφτά δευτερόλεπτα μετά το εναρκτήριο λάκτισμα με μία εξαιρετική ατομική ενέργεια.

Το συγκεκριμένο τέρμα ήταν το γρηγορότερο χρονικά που έχει σημειωθεί στην ιστορία των προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου καθώς και το πιο γρήγορο στην ιστορία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των Βέλγων. Το προηγούμενο σχετικό ρεκόρ κατείχε ο ποδοσφαιριστής του Σαν Μαρίνο, Νταβίντ Γκουαλτιέρι, που βρήκε δίχτυα μόλις στο όγδοο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης με αντίπαλο την Αγγλία το 1993.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version