Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Χωρίς κόπο και ιδρώτα επέστρεψε στις νίκες η Λίβερπουλ (vid)
Λίβερπουλ

Χωρίς κόπο και ιδρώτα επέστρεψε στις νίκες η Λίβερπουλ (vid)

Η Λίβερπουλ πέρασε ένα εύκολο βράδυ στην έδρα της Χάντερσφιλντ, επικρατώντας των "τεριέ" με 3-0.

30.01.2018 | 23:56

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ φιλοξενήθηκε από τη Χάντερσφιλντ στο στάδιο “Κίρκλες”. Οι “κόκκινοι” δε συνάντησαν σθεναρή αντίσταση από τους παθητικούς φιλοξενούμενους, με συνέπεια να πάρουν ένα άνετο διπλό επικρατώντας των “τεριέ” με 3-0. Έτσι, “έπιασαν” στην τρίτη θέση με 50 βαθμούς τη Τσέλσι.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Τα “τεριέ” ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι επιβραδύνοντας το ρυθμό του παιχνιδιού κάτι που δε βόλευε τη Λίβεπουλ.

Έτσι, οι γηπεδούχοι στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου αναλώθηκαν σε πολλές ακίνδυνες παράλληλες πάσες ενώ οι σέντρες του Ρόμπερτσον από την αριστερή πτέρυγα δεν είχαν αντίκρυσμα.

Χρειάστηκε μία προσωπική έμπνευση του Εμρέ Τσαν για να μπουν μπροστά στο σκορ οι “κόκκινοι”. Ειδικότερα, στο 25ο λεπτό μετά από μία απομάκρυνση της μπάλας εξαπέλυσε ένα κεραυνό έξω από την περιοχή για να γράψει το 1-0.

Αυτό το γκολ δεν άλλαξε τη φιλοσοφία παιχνιδιού των γηπεδούχων, οι οποίοι περίμεναν τον αντίπαλο τους στο μισό γήπεδο. Αυτό φυσικά δε “χαλούσε” πια την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία στο 45΄διπλασίασαν τα τέρματά τους. Συγκεκριμένα, μετά από συνεργασία του Μανέ με το Φιρμίνο από την αριστερή πτέρυγα, ο τελευταίος πάτησε περιοχή και από πολύ πλάγια θέση κατάφερε να κερδίσει τον Λεσλ, που δεν περίμενε τη μπάλα στην κλειστή του γωνία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Χάντερσφιλντ παρέμεινε αδικαιολόγητα πιστή στο αρχικό της πλάνο, με συνέπεια η Λίβερπουλ να κυκλοφορεί άνετα τη μπάλα ροκανίζοντας το χρόνο.

Για τους “κόκκινους” κορυφαίος ήταν ο Εμρέ Τσαν, ο οποίος τόσο στο 60΄όσο και στο 69΄τροφοδότησε με κάθετη σέντρα το Μανέ, ο οποίος ισάριθμες φορές δε μπόρεσε με το κεφάλι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι κλείδωσαν τη νίκη στο 77ο λεπτό με τον Εμρέ Τσαν να κερδίζει το πέναλτι και τον Σαλάχ να σκοράρει από την άσπρη βούλα το τελικό 3-0 και το 27ο γκολ του σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version