Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ανακοίνωσε Ζιντάν η Ρεάλ!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι και πάλι στη Ρεάλ Μαδρίτης! Ο "Ζιζού" μετά από συζητήσεις που είχε με τον Πέρεθ τα βρήκε σε όλα με τη "Βασίλισσα".

11.03.2019 | 19:35

Πολλοί το έλεγαν. Ακόμη περισσότεροι το έγραψαν! Πλέον είναι και επίσημο! Ο Ζινεντίν Ζιντάν βρίσκεται και πάλι στον πάγκο της “βασίλισσας”. Από εκεί που έφυγε άξαφνα το περασμένο καλοκαίρι!

Όπως έκανε γνωστό η ισπανική ομάδα με επίσημη ανακοίνωσή της ο “Ζιζού” υπέγραψε συμβόλαιο με χρονική διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2022. Κάτι που σημαίνει ο Φλορεντίνο Πέρεθ του δίνει τα… κλειδιά για να “χτίσει” τους “μερένχες”, όπως εκείνος τους θέλει. Όπως εκείνος τους ονειρεύεται.

Ζιντάν και… ξερό ψωμί για τον Πέρεθ!

Η φετινή πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει αρχή, μέση και τέλος. Μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και τη φυγή του Ζιντάν ο Πέρεθ εμπιστεύτηκε τους λάθους ανθρώπους. Λοπετέγκι και Σολάρι έδειξαν πως δεν φτάνουν ούτε το… μικρό δάχτυλο του Γάλλου.

Γι’ αυτό το λόγο και ο πρόεδρος των Μαδριλένων ήθελε μόνο εκείνον να φέρει και πάλι. Κανέναν άλλον. Παρά το γεγονός πως ακούστηκαν πολλά ονόματα και γράφτηκαν ακόμη περισσότερα. Παράλληλα, ο Σολάρι αναμένεται να επιστρέψει σε κάποιο άλλο ρόλο. Με τη λογική να λέει πως θα επιστρέψει ως προπονητής της δεύτερης ομάδας της “βασίλισσας”.

Μάλιστα, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται η ισπανική ομάδα να παρουσιάσει και επίσημα τον Ζιντάν. Μία παρουσίαση που θα έχει “ζουμί” μιας και ενδέχεται ο Γάλλος προπονητής να κάνει γνωστούς τους λόγους που τον έκαναν να επιστρέψει ή εκείνους που τον έκαναν να αποχωρήσει από τον σύλλογο πριν μερικούς μήνες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version