Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τάντιτς: “Εμείς αξίζαμε το Τσαμπιονς Λιγκ”
Home Page

Τάντιτς: “Εμείς αξίζαμε το Τσαμπιονς Λιγκ”

Σίγουρος για την ευρωπαϊκή καταξίωση οτου Άγιαξ ήταν ο Ταντιτς,αλλά.....

09.03.2020 | 04:07

Σίγουρος για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Λίβερπουλ είναι ο Τάντιτς, εφόσον η ομάδα του προκρινόταν. Θεωρητικά λοιπόν ο Άγιαξ βρέθηκε μόλις λίγα δεύτερα μακριά από την κούπα με τα μεγάλα αυτιά. Σύμφωνα πάντα με τον Σέρβο άσο.

Σε δηλώσεις του ο Τάντιτς δεν έκρυψε λοιπόν την βεβαιότητά του ότι ο εάν ο Αίαντας δεν πάθαινε… πατατρακ κόντρα στην Τότεναμ στα τελευταία λεπτά, η Λίβερπουλ δεν θα έφερνε αντίσταση.

Ματς που θέλει να ξεχάσουν στον Άγιαξ

Δίκη του πρόκριση έχασε ο Άγιαξ πέρυσι κόντρα στην Τότεναμ. Η ολλανδική ομάδα έμεινε εκτός τελικού την τελευταία στιγμή, ενώ ήταν μπροστά στο σκορ. Ένα σοκ,που δεν θέλουν να φέρνουν στην μνήμη τους στον Άγιαξ: “Θα έδινα τα πάντα για να σβήσω αυτό το ματς με τους Σπερς από την μνήμη μου”, είναι η χαρακτηριστική δήλωση του Σέρβου που τόνισε επίσης:

“Εάν είχαμε πάρει αυτό που μας άξιζε σε αυτό το ματς θα είχαμε κέρδισε την Λίβερπουλ στον τελικό. Ήταν χωρίς αμφιβολία ένας από τους χειρότερους τελικούς στην ιστορία. Δεν θα είχαμε παίξει τόσο άσχημα όσο η Τότεναμ”.

Σίγουρα τα λόγια του Τάντιτς στάζουν λίγη χολή. Ίσως υπάρχει ακόμα μια πικρία για λόγω του αποτελέσματος του ημιτελικού. Αλλά έχουν και μια δόση αλήθειας. Ο περσινός Άγιαξ ήταν αρκετά απρόβλεπτος και σίγουρα θα είχε βάλει…. δύσκολα στην μετέπειτα πρωταθλήτρια Λίβερπουλ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version