Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μετά τα νεύρα, ανακωχώη για Ντιμπάλα – Γιουβέντους!
Γιουβέντους

Μετά τα νεύρα, ανακωχώη για Ντιμπάλα – Γιουβέντους!

Ο Ντιμπάλα φαίνεται ότι ηρέμησε μετά το φραστικό επεισόδιο με τον αθλητικό διευθυντή της Γιουβέντους και είναι έτοιμος για το νέο συμβόλαιο.

20.10.2020 | 21:37

Περίεργο είναι το κλίμα ανάμεσα στη Γιουβέντους και τον Πάουλο Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός είχε μία πολύ καλή σεζόν πέρυσι με τον Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της γηραιάς κυρίας και οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες είχαν αυξηθεί. Η χρονιά ομως δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Αντρέα Πίρλο δεν βλέπει τα πράγματα που θέλει από τον Ντιμπάλα και προς το παρόν τον κρατάει στον πάγκο. Τόσο πολύ που ο Πάολο Ντιμπάλα έχει νεύρα που δεν μπορεί να τα συγκρατήσει.

Στο ματς με την Κροτόνε και ενώ βρισκόταν στον πάγκο μαζί με τους υπόλοιπους αναπληρωματικούς είχε φραστικό επεισόδιο με τον αθλητικό διευθυντή της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Φάμπιο Παράτιτσι. Η κατάσταση για λίγο ξέφυγε με τον Πίρλο να αναγκάζεται να τοποθετηθεί περί του θέματος. Ο Ιταλός τεχνικός θέλησε να σβήσει τη φωτιά και δήλωσε: «Μίλησα με τον Πάουλο γιατί ήταν εκνευρισμένος που δεν έπαιξε με την Κροτόνε. Δεν υπάρχει κανένα θέμα».

Η ώρα της ανακωχής

Μετά την καταιγίδα τα πράγματα δείχνουν να ηρεμούν. Η συνομιλία του Πίρλο με τον ποδοσφαιριστή του έκανε το κλίμα λίγο καλύτερο και μάλλον έπεισε τον Ντιμπάλα ότι χρειάζεται να δείξει παραπάνω πράγματα. Με αυτή τη νέα εξέλιξη πάμε για παύση πυρός τουλάχιστον για ένα διάστημα. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Αργεντινός σκέφτεται ξανά το ενδεχόμενο να ξεκινήσει συνομιλίες για την ανανέωση του συμβολαίου του. Οι οποίες και είχαν παγώσει το τελευταίο διάστημα.

Κάπως ετσι, ο 26χρονος διεθνής επιθετικός της Γιουβέντους, μαζί με τον ατζέντη του, Πιερπάολο Τριούλτζι, αναμένεται να συναντηθεί ξανά με τη διοίκηση και να συνεχίσουν τη συζήτηση για το νέο συμβόλαιο του. Υπενθυμίζεται ότι η Γιουβέντους έχει μακρόπνοα σχέδια για τον ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, θέλει να τον κρατήσει για αρκετά ακόμη χρόνια στο Τορίνο, κλείνοντας την πόρτα στις προτάσεις άλλων μεγάλων ομάδων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η προθεση της Γιούβε είναι το επόμενο συμβόλαιο να διαρκέσει μέχρι το 2025. Δηλαδή, για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version