Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βρήκαμε τη νέα θέση για τον Χάρι Μαγκουάιρ (pic)
Αγγλία

Βρήκαμε τη νέα θέση για τον Χάρι Μαγκουάιρ (pic)

Ο Χάρι Μαγκουάιρ παρότι στόπερ χθες χρειάστηκε να λειτουργήσει πολλές φορές ως αριστερός εξτρέμ στη νίκη της εθνικής Αγγλίας επί της Ισλανδίας.

19.11.2020 | 12:09

Από τότε που μετακόμισε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η καριέρα του Χάρι Μαγκουάιρ δεν έχει πάει όπως θα τα ήθελε. Στους “κόκκινους διαβόλους” οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες σε σχέση με τη Λέστερ και ο Άγγλος στόπερ το βιώνει αυτό καθημερινά. Ο ίδιος δε βοηθάει τον εαυτό τους με τις κακές αμυντικές αντιδράσεις του.

Έτσι, έχει χλευαστεί όσο λίγοι τον τελευταίο καιρό. Ο Σαουθγκέιτ, μάλιστα, πρόσφατα να εκφράσει φόβους για την καριέρα του λόγω της κακής ψυχολογίας του παίκτη.

Παρ΄όλα αυτά, ο 27χρονος Άγγλος έχει καταφέρει να ανταπεξέλθει στην κριτική. Το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες τον βοήθησε να ανακτήσει μέρος της χαμένης του ψυχολογίας.

Χαρακτηριστική είναι η χθεσινή του εμφάνιση (18/11) στη νίκη της εθνικής Αγγλίας με 4-0 επί της Ισλανδίας. Ο Μαγκουάιρ αγωνίστηκε ως αριστερος στόπερ αλλά επειδή δεν είχε πολύ δουλειά αμυντικά ανέλαβε ρόλο play maker από την αριστερή πλευρά. Ο παρακάτω χάρτης θερμότητας, μάλιστα, αποδεικνύει ότι ο Μαγκουάιρ μπορεί να λειτουργήσει καλά και ως αριστερός εξτρέμ.

Γι΄αυτό ο Φόντεν είναι το πουλέν του Γκουαρντιόλα (vid)

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Φιλ Φόντεν, πραγματοποίησε μία απίθανη εμφάνιση με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας κόντρα στην Ισλανδία.

Ειδικότερα, στην χθεσινή (18/11) νίκη της εθνικής Αγγλίας επό της Ισλανδίας με 4-0, ο Φόντεν έκανε πράγματα και θάματα.

Ειδικότερα, τέλειωσε το παιχνίδι με 2 γκολ, 1 ασίστ, 83 επαφές, 4 σουτ στο στόχο (τα περισσότερα από κάθε άλλο παίκτη, δημιούργησε 3 ευκαιρίες, βγήκε νικητής σε μία εναέρια μονομαχία, κέρδισε ένα φάουλ και μέτρησε ένα επιτυχημένο τάκλιν.

Πιο εντυπωσιακό από τα στατιστικά του, όμως, είναι το ντελικάτο στυλ παιχνιδιού του. Η τεχνική του κατάρτιση συνοψίζεται στο ένα από τα 2 τέρματα που πέτυχε και στο μαγικό κοντρόλ που πραγματοποίησε στο μισό μέτρο από την τελική πλάγια γραμμή του γηπέδου και υπό πίεση.

Δείτε ΕΔΩ τα εξωπραγματικά highlights από την εμφάνιση του Φόντεν

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version