Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Μπηχτές» Γκριεζμάν, δυσαρέσκεια στην Μπαρτσελόνα!
Μπαρτσελόνα

«Μπηχτές» Γκριεζμάν, δυσαρέσκεια στην Μπαρτσελόνα!

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα εμφανίζονται δυσαρεστημένοι με τα όσα δήλωσε ο Αντουάν Γκριεζμάν για την ήττα (3-2) από την Μπιλμπάο.

19.01.2021 | 13:50

Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο για την Μπαρτσελόνα το τελευταίο διάστημα. Οι «μπλαουγκράνα» έδειξαν να παίρνουν λίγο τα πάνω τους με κάποια σερί θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο, η ήττα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο (3-2) στον τελικό του SuperCopa επανάφερε τον προβληματισμό. Οι Καταλανοί έφτασαν μια «ανάσα» από το τρόπαιο, αλλά το γκολ του Βιγιαλίμπρε στο 89′ έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν έμοιαζε σαν να… άδειασε και τελικά ηττήθηκε, χάρη σε ένα εκπληκτικό γκολ του Ινιάκι Γουίλιαμς. Το αποτέλεσμα, όπως είναι λογικό, έφερε απογοήτευση στις τάξεις της Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, πέραν της απογοήτευσης, ίσως να φέρει κι άλλα προβλήματα. Ο Λιονέλ Μέσι αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο μετά από 753 με τους «μπλαουγκράνα» και κινδυνεύει με βαριά τιμωρία. Παρόλο που ο Κούμαν δεν είδε… πισωγύρισμα στην ήττα, τα πράγματα αρχίζουν να «ζορίζουν» για τους Καταλανούς. Πέραν της πιθανής απώλειας του Αργεντινού σούπερ σταρ της, ήρθε στην επιφάνεια ακόμα ένα ακόμα θέμα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μπορείς να μας καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube

Οι δηλώσεις Γκριεζμάν περί επικοινωνίας 

Ο Αντουάν Γκριεζμάν, πάνω στον εκνευρισμό και την απογοήτευσή του για την απώλεια του τίτλου, έβγαλε στην επιφάνεια πρόβλημα επικοινωνίας, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι της ομάδας. Ο Γάλλος τόνισε πως δεν παίρνει κάποιος πρωτοβουλία για να μιλήσει στην ομάδα. «Πρέπει να επικοινωνούμε περισσότερο. Να παίρνει την πρωτοβουλία ένας και να φωνάζει κι εμείς οι υπόλοιποι να μιλάμε περισσότερο μεταξύ μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 29χρονος επιθετικός.

Τα λόγια του, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια των συμπαικτών του στην Μπαρτσελόνα. Όπως τονίζεται, οι παίκτες των «μπλαουγκράνα», θεώρησαν πως ο Γκριεζμάν αναφέρεται στις στατικές φάσεις και τον ρόλο του Τερ Στέγκεν που θα έπρεπε να τους οργανώνει κάθε φορά καλύτερα. Η Μπαρτσελόνα δείχνει να είναι ένα καζάνι που «βράζει». Τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Τίτλοι δεν έρχονται μέχρι στιγμής. Αν, πλέον, ο Κούμαν έχει να αντιμετωπίσει και προβλήματα εντός των αποδυτηρίων, τότε η κατάσταση δύσκολα μπορεί να αλλάξει.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version