Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι δύο… προσωπικότητες του Ζλάταν!
Μίλαν

Οι δύο… προσωπικότητες του Ζλάταν!

Πηγαίνοντας στους Λος Άντζελες Γκάλαξι το 2017 ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, οι Αμερικάνοι έμαθαν ρκετά γρήγορα τι έστι... Ζλάταν!

10.09.2021 | 20:37

Όποιος παρακολουθεί ποδόσφαιρο, ξέρει πόσο ιδιαίτερη προσωπικότητα είναι ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Ο Σουηδός σούπερ σταρ της Μίλαν, πέρα από ένας χαρισματικός σκόρερ είναι και ένας… διαφορετικός χαρακτήρας. Κάτι που φρόντισε να μάθουν άπαντες στις ΗΠΑ ο Ζλάταν.

Τις δύο διαφορετικές… προσωπικότητες του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς κατάλαβε από πρώτο χέρι στις ΗΠΑ και το MLS ο Άσλεϊ Κόουλ. Ο πρώην διεθνής Άγγλος αμυντικός, υπήρξε παίκτης των Λος Άντζελες Γκάλαξι από το 2016 μέχρι το 2018. Για μια σεζόν, υπήρξε και συμπαίκτης με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και φρόντισε να πάρει μια… γεύση του εκκεντρικού Σουηδού σούπερ σταρ. Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά ο 40χρονος πλέον Άγγλος, ο Ζλάταν έχει δύο διαφορετικά modes. Ένα για τους συμπαίκτες και ένα για τα Μέσα και τον… έξω κόσμο.

«Ζλάταν, κατέβασε τα γαμ@@@ χέρια σου»!

«O Ζλάταν έχει δύο ξεχωριστές προσωπικότητες» ξεκίνησε λέγοντας σε συνέντευξή του ο Κόουλ. «Μαζί με εμάς στα αποδυτήρια είναι υπέροχος. Ήρεμος και πολύ ταπεινός. Όμως για τα Μέσα είναι ένας… θεός!» Ο Άγγλος όμως θυμήθηκε και μερικές φορές που οι συμπαίκτες του τα… άκουσαν χοντρά από τον Σουηδό σούπερ σταρ. «Μερικές φορές όμως ερχόταν στα αποδυτήρια και δεν θα μας έκρυβε τα λάθη μας. “Έχεις σκ@@@ πρώτη επαφή με την μπάλα, δεν μπορείς να τρέξεις, είσαι αργός”. Πάλι όμως για τους δημοσιογράφους και τα Μέσα άλλαζε».

Μάλιστα, ο Κόουλ είχε μια φορά ένα θερμό επεισόδιο με τον Ζλάταν, όμως η λύση βρέθηκε… ειρηνικά! «Μια φορά πήγε να τα βάλει μαζί μου και τον είδα να ανεβάζει τα χέρια του. Λες και θα παίζαμε ξύλο! Τότε του απάντησα “κατέβασε τα γαμ@@@@ χέρια σου κάτω”. Λέω την αλήθεια. Μπορεί όντως να είχε δίκιο, αλλά δεν ετοιμάζεσαι για ξύλο έτσι».

Παρά τα… μικροεπεισόδια με συμπαίκτες, ο Ζλάταν έμαθε στις ΗΠΑ και το MLS πως παίζεται το ποδόσφαιρο. Πηγαίνοντας ως… ξοφλημένος από πολλούς στις ΗΠΑ το 2017, ο 36χρονος τότε Ίμπρα έκανε τα πάντα για την ομάδα του. Mε 53 γκολ και 15 ασίστ σε μόλις 58 συμμετοχές, ο Σουηδός δεν έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για τα τελευταία ένσημα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version