Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έξαλλος ο Αθπιλικουέτα: «Ήταν καθαρή κόκκινη στον Μανέ»
Τσέλσι

Έξαλλος ο Αθπιλικουέτα: «Ήταν καθαρή κόκκινη στον Μανέ»

Ο δεξιός φουλ μπακ της Τσέλσι, Ζέσαρ Αθπιλικουέτα, «έβραζε» μετά το ντέρμπι με την Λίβερπουλ, καθώς θεωρούσε ότι έπρεπε να αποβληθεί ο Μανέ.

02.01.2022 | 21:41

Έξαλλος με το διαιτητή του ισόπαλου ντέρμπι ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Λίβερπουλ ήταν ο δεξιός φουλ μπακ των «μπλε», Ζέζαρ Αθπιλικουέτα. Αφορμή αποτέλεσε μία εναέρια διεκδίκηση της μπάλας ανάμεσα στον ίδιο και τον Σάντιο Μανέ.

Ειδικότερα, μόλις στο 15ο δευτερόλεπτο του αγώνα, οι 2 παίκτες διεκδίκησαν τη μπάλα στον αέρα και ο αγκώνας του Σενεγαλέζου «σώριασε» τον Ισπανό στον έδαφος. Ο Τέιλορ τιμώρησε τον άσο της Λίβερπουλ με κίτρινη κάρτα.

Έτσι, ο Μανέ έγινε ο παίκτης που λαμβάνει την πιο γρήγορη κίτρινη κάρτα στην Πρέμιερ Λιγκ από το 2007. Ο ίδιος λίγα λεπτά αργότερα σκόραρε το πρώτο γκολ της Λίβερπουλ με υπέροχη ενέργεια.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο «Άθπι» ήθελε αποβολή

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Αθπιλικουέτα «έβραζε» με την απόφαση του διαιτητή να μην αποβάλει τον Μανέ.

«Είναι ξεκάθαρη κόκκινη κάρτα. Δε με νοιάζει αν έχουν περάσει μόλις 5 δευτερόλεπτα από το ξεκίνημα του ματς. Είναι καθαρή κόκκινη. Δε θέλει να διεκδικήσει τη μπάλα. Δε βλέπει τη μπάλα. Απλά θέλει να χτυπήσει με τον αγκώνα. Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Μπορώ να καταλάβω ότι προωθούμε τις μονομαχίες 50-50 με τη μπάλα στην Πρέμιερ Λιγκ. Κάποιες φορές βλέπουμε αστεία πέναλτι και κάποιες φορές βλέπουμε επικίνδυνα μαρκαρίσματα που δεν τιμωρούνται. Δε βλέπουμε μία σταθερότητα στις αποφάσεις του ίδιου παιχνιδιού ή σε όλη τη σεζόν. Αυτές οι αποφάσεις είναι απογοητευτικές. Είδα το ριπλέι αλλά δε χρειαζόταν γιατί όταν συνέβη ήξερα ότι ήταν κόκκινη» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια ο «Άθπι» τόνισε ότι η ομάδα του έχει βρεθεί στη λάθος μεριά των αποφάσεων και άλλες φορές στο πρόσφατο παρελθόν.

«Είχαμε παρόμοιες αποφάσεις και τις προάλλες. Δύο πέναλτι και το VAR δεν ήρθε στο τέλος. Έχουμε πολλές αποφάσεις εναντίον μας. Φυσικά, μπορεί να αλλάξει πολύ τη ροή του παιχνιδιού» κατέληξε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version