ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Ο Λουκάκου απέδειξε ότι δεν διαθέτει προσωπικότητα μεγάλου παίκτη!

Ο Ρομέλου Λουκάκου δεν περνάει καλά στην Τσέλσι και αποφάσισε να χειριστεί την κατάσταση με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Ο Λουκάκου απέδειξε ότι δεν διαθέτει προσωπικότητα μεγάλου παίκτη!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ρομέλου Λουκάκου επέστρεψε στην Τσέλσι, σε μια μεταγραφή με αρκετό συναισθηματικό παρασκήνιο. Ο Βέλγος υποτίθεται ότι άφησε με βαριά καρδιά την Ίντερ για να επιστρέψει στους «Μπλε» και να τους αποδείξει πόσο λάθος έκαναν που δεν πίστεψαν σε εκείνον. Πράγματι η συγκεκριμένη κίνηση ήταν από τις πιο δαπανηρές και εντυπωσιακές του μεταγραφικού παζαριού. Λίγους μήνες μετά ο Λουκάκου δεν βιώνει το παραμύθι που περίμενε και προχώρησε σε… κυβίστηση. Η αντίδρασή του θυμίζει περισσότερο ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο παρά έναν ποδοσφαιριστή αυτού του επιπέδου.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Τσέλσι στα εύκολα, Ίντερ στα δύσκολα

Ο Λουκάκου είναι, χωρίς καμία αμφιβολία, ένας από τους κορυφαίος σέντερ φορ στον πλανήτη. Μπορεί στην καριέρα του να περιπλανήθηκε αρκετά, όμως στην Ίντερ βρήκε το μέρος που του επέτρεψε να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. Στους «Νερατζούρι» άλλαξε επίπεδο. Έγινε σημείο αναφοράς στην επίθεσή τους και ο σημαντικότερος παίκτης τους. Υπήρξε απόλυτος πρωταγωνιστής στην περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος και μέσα σε δύο χρόνια είχε εξελιχθεί σε αγαπημένο παιδί της κερκίδας.

Παρά τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα της ομάδας, η μη πώληση του Λουκάκου ήταν αδιαπραγμάτευτη. Η διοίκηση είχε ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως ο Βέλγος θα παραμείνει στο Μιλάνο. Ο ίδιος δεν έχανε ευκαιρία να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο και όλα έμοιαζαν ιδανικά. Μέχρι που αποφασίζει να μπει στο παιχνίδι η Τσέλσι. Η ομάδα του Τούχελ είχε ως βασική προτεραιότητα την απόκτηση ενός κορυφαίου φορ και ο Λουκάκου ήταν ο νούμερο ένα στόχος της.

Οι «Μπλε» κυνήγησαν την υπόθεση αρκετά και ο παίκτης ξαφνικά ξέχασε την αγάπη του για την Ίντερ και άρχιζε να πιέζει προκειμένου να φύγει. Η διοίκηση των «Νερατζούρι» βρέθηκε σε δύσκολη θέση καθώς οι οπαδοί θεωρούσαν αδιαπραγμάτευτη την παραμονή του πρώτου σκόρερ της ομάδας. Παρόλα αυτά τα 115 εκατομμύρια ευρώ που πρόσφερε η Τσέλσι ήταν πάρα πολλά για να απορριφθούν.

Ο Λουκάκου λοιπόν μάζεψε τις βαλίτσες τους και την έκανε για Λονδίνο. Είπε εκεί και κάτι ρομαντικά, ότι και καλά η Τσέλσι είναι η μόνη ομάδα για την οποία θα έφευγε και αποχώρησε. Σκοπός του ήταν να αποδείξει στους «Μπλε» πόσο λάθος έκαναν που δεν πόνταραν πάνω του παλαιότερα. Πράγματι το σενάριο έμοιαζε ιδανικό. Η Τσέλσι πληρώνει -κυριολεκτικά- ακριβά το λάθος της και ο Λουκάκου επιστρέφει στο Λονδίνο να κλείσει τους λογαριασμούς του. Μόνο που αυτό το παραμύθι κράτησε για λίγο. Τέσσερεις μήνες μετά όλα πάνε λάθος, με τον Λουκάκου δυσαρεστημένο να δηλώνει πόσο του λείπει η… Ίντερ

Όλα λάθος

Η εκκίνηση του Λουκάκου στη Τσέλσι ήταν αρκετά ενθαρρυντική, με τον Βέλγο να μπαίνει κατευθείαν στην εντεκάδα και να σκοράρει σε Αγγλία και Ευρώπη. Μετά όμως άρχισαν τα ζόρια. Συνεχίζει να παίζει ανελλιπώς, αλλά  η επαφή του με τα δίχτυα χάνεται για αρκετό καιρό. Σαν να μην έφτανε αυτό, έρχεται ένας τραυματισμός που τον κρατά εκτός για περίπου ένα μήνα. Όταν επιστρέφει παίρνει κάποιες συμμετοχές σαν αλλαγή και αμέσως μετά μπλέκει με τον κορονοϊό.

Με το που ξεπερνάει και αυτή την περιπέτεια παίρνει ξανά θέση στο βασικό σχήμα και σκοράρει σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια της Premier League.  Στην Τσέλσι αισιοδοξούν ότι η τεράστια επένδυσή τους αρχίζει να βρίσκει ξανά ρυθμό. Μέσα στα τόσα προβλήματα τραυματισμών και κρουσμάτων, κάτι τέτοιο θα ήταν μια τεράστια ανάσα. Πάνω που όλα μοιάζουν να πηγαίνουν καλά ο Λουκάκου δίνει μια συνέντευξη στο ιταλικό Sky Sports και ρίχνει τη βόμβα. «Είμαι εντάξει από φυσική κατάσταση, όμως δεν είμαι χαρούμενος με την κατάσταση στην Τσέλσι και αυτό είναι φυσιολογικό. Ο προπονητής επέλεξε να παίξει με διαφορετικό σύστημα, αλλά είμαι επαγγελματίας και δεν θα τα παρατήσω».

Σαν να μην έφτανε η δημόσια έκφραση της δυσαρέσκειάς του, ο Λουκάκου το πήγε ένα βήμα παραπάνω. «Με ενοχλεί ο τρόπος που έφυγα από την Ίντερ. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μοιραστώ τα αισθήματά μου. Ξέρω ότι θα επιστρέψω στην Ίντερ, πραγματικά το ελπίζω. Ελπίζω από τα βάθη της καρδιάς μου να επιστρέψω στην Ίντερ όχι στο τέλος της καριέρας μου, αλλά όταν θα είμαι ακόμα σε κορυφαίο επίπεδο, για να κερδίσουμε περισσότερα μαζί. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φίλους της Ίντερ. Αυτό που κάνατε για μένα θα μείνει για πάντα”.

Με απλά λόγια ο Βέλγος φορ είπε ότι δεν ψήνεται καθόλου με την επιστροφή του στην Τσέλσι και θέλει να γυρίσει στην Ίντερ. Όλα αυτά τέσσερεις μήνες μετά αφού οι «Μπλε» έδωσαν 115 εκατομμύρια για χάρη του, με τον Τούχελ να δηλώνει έκπληκτος και την ομάδα να βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση.

Παίρνει ό,τι του αξίζει

Το λάθος του Λουκάκου δεν είναι ότι δεν περνάει καλά στην Τσέλσι. Δικαίωμά του είναι να αισθάνεται όπως θέλει. Αυτό που είναι απαράδεκτο είναι ο τρόπος που αποφάσισε να το κάνει γνωστό. Ένα τέτοιο θέμα το επικοινωνείς πρώτα απ’ όλα με την ομάδα σου. Προσπαθείς να το λύσεις εσωτερικά, χωρίς να γίνεις πρωτοσέλιδο. Ειδικά όταν είσαι ένας παίκτης αυτού του βεληνεκούς με μεγάλη επιρροή στον αγωνιστικό σχεδιασμό του κλαμπ. Ακόμα περισσότερο όταν έχεις διαφημίσει τόσο το συναισθηματικό σου δέσιμο με το σύλλογο.

Σε μια περίοδο που η Τσέλσι βλέπει τη σεζόν της να καταρρέει σαν χάρτινος πύργος, ο Λουκάκου της βάζει ακόμα ένα πρόβλημα. Που να μην την αγαπούσε κιόλας. Η απόφαση του Τούχελ να τον αφήσει εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ ήταν το λιγότερο που μπορούσε να κάνει ο Γερμανός. Ο παίκτης του ουσιαστικά τον παράκαμψε. Αντί να μιλήσει μαζί του για το ζήτημα, τα είπε σε μια συνέντευξη αιφνιδιάζοντας τον.

Εκτός όμως από την Τσέλσι η συμπεριφορά του υποτιμά και την Ίντερ και κυρίως τους οπαδούς της. Αυτούς που έπιναν νερό στο όνομά του και που τους εγκατέλειψε ενώ υποσχόταν το αντίθετο. Το πανό-απάντηση που ανάρτησαν ήταν αυτό που λέμε «to the point». «Δεν έχει σημασία ποιος τρέχει μακριά στη βροχή, σημασία έχει ποιος μένει στην καταιγίδα. Αντίο Ρομέλου». Με τον τρόπο αυτό του έδειξαν ότι πλέον είναι ανεπιθύμητος στο Μιλάνο.

Ο Βέλγος κατάφερε να βάλει τον εαυτό του σε μια αρκετά δύσκολη θέση. Αν δεν βρει μια συναινετική λύση με τον Τούχελ θα περάσει σε δεύτερη μοίρα στα πλάνα του. Ο τεχνικός της Τσέλσι είναι σκληρό καρύδι και δεν θα είναι εύκολο να συγχωρήσει μια τέτοια συμπεριφορά. Ακόμα όμως κι αν το κάνει, το πλήγμα στην εικόνα του Λουκάκου παραμένει τεράστιο. Αυτό που ξεχωρίζει τους καλούς από τους μεγάλους παίκτες είναι η προσωπικότητα και η νοοτροπία. Και εκεί ο Ρομέλου έμεινε μετεξεταστέος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ