Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουνάιτεντ για… κλάματα ξανά – Για ποια τετράδα ακριβώς μιλά; (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γιουνάιτεντ για… κλάματα ξανά – Για ποια τετράδα ακριβώς μιλά; (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 1-1 με την Λέστερ εντός έδρας και βλέπει το όνειρο της τετράδας να απομακρύνεται...

02.04.2022 | 21:31

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στην… αδιάφορη Λέστερ εντός έδρας με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1! Κακή εμφάνιση από την ομάδα του Ράνγκινκ, που σε ένα ακόμα ματς παρατάχθηκε χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Παλεύουν για την πρώτη τετράδα οι κόκκινοι διάβολοι. Στους 51 βαθμούς η Γιουνάιτεντ.

Oι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν ξανά… άνευροι στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ ήταν ακίνδυνη επιθετικά και δεν κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις προς την εστία των φιλοξενούμενων.

Με τον Φερνάντεζ στην κορυφή και τον Πογκμπά σε ρόλο 10ριού, οι κόκκινοι διάβολοι… δεν βρήκαν λύσεις στο πρώτο 45λεπτο. Ο Πορτογάλος σπατάλησε μια σπουδαία ευκαιρία, με το σουτ του, να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Σμάιχελ.

Ο Ιχεανάτσο στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία για την Λέστερ, με το σουτ όμως να φεύγει απελπιστικά άουτ. Μοιραία οι δύο ομάδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Γιουνάιτεντ προχώρησε σε αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο με τους Τέγιες και Ράσφορντ να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, οι “κόκκινοι διάβολοι” ήταν το ίδιο “βαρετοί” επιθετικά!

Στο 62΄ήρθε το μεγάλο… σοκ για την Μάντσεστερ Γιουνάτεντ! Σε μια αντεπίθεση, η Λέστερ βρήκε το γκολ με τον Ιχεανάτσο να σημειώνει ένα πανέμορφο γκολ με κεφαλιά.

Παρόλα αυτά η Γιουνάιτεντ, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισε… άμεσα! Δύο λεπτά αργότερα, ο Φερνάντεζ έκανε το σουτ, ο Σμάιχελ έκανε μια… ασταθή απόκρουση και ο Φρεντ από κοντά έκανε το 1-1.

Ο Μάντισον έκανε το 2-1 στο 80΄όμως το γκολ ακυρώθηκε, καθώς στην αρχή της φάσης ο Ιχεανάτσο έχει κάνει φάουλ πάνω στον Βαράν. Η Γιουνάιτεντ πάλεψε μέχρι το τέλος όμως το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα…

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version