Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αστεία πράγματα! Ο Ζουνίνιο έδιωξε παίκτη από την Λυών επειδή… “αεριζόταν” συνέχεια (pic)
Ολιμπίκ Λυών

Αστεία πράγματα! Ο Ζουνίνιο έδιωξε παίκτη από την Λυών επειδή… “αεριζόταν” συνέχεια (pic)

Ο Ζουνίνιο αποφάσισε να... διώξει από την Λυών τον Μαρσέλο, ο οποίος και είχε άσεμνη συμπεριφορά στα αποδυτήρια της ομάδας!

10.05.2022 | 16:14

Η Λυών κάνει μια κακή σεζόν. Οι Γάλλοι ξεκίνησαν με όνειρα την φετινή σεζόν όμως σε καμία περίπτωση δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί σε Γαλλία και Ευρώπη. Οι άνθρωποι του συλλόγου αν και έφτιαξαν ένα ικανό ρόστερ και γεμάτο, δεν… έκαναν την υπέρβαση.

Ο Ζουνίνιο που έχει ενεργό ρόλο μέσα στον σύλλογο της καρδιάς του, δεν μπορούσε να πιστέψει πως συμπεριφέρονται οι παίκτες της Λυών μετά από ήττες.

Μάλιστα, αιφνιδιαστικά μετά από την ήττα της Λυών από την Ανζέ, προχώρησε σε μια άμεση απομάκρυνση του στόπερ της ομάδας τότε, Μαρσέλο. Ο λόγος είναι τουλάχιστον αστείος και τραγελαφικός…

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Όπως αποκαλύπτει η L’Equipe μετά το τέλος της συγκεκριμένης αναμέτρησης, ο Μαρσέλο είχε πάει στα αποδυτήρια και… “αεριζόταν” συνέχεια, ενώ γελούσε μαζί με τους συμπαίκτες του για αυτό το γεγονός!

Τραγικά πράγματα, που έκαναν έξαλλο τον Ζουνίνιο, ο οποίος έβαλε τις φωνές και απαίτησε τότε την άμεση απομάκρυνση του Μαρσέλο. Ο έμπειρος στόπερ έδειξε πως… δεν “νιώθει” και δεν τιμάει την βαριά φανέλα που φοράει.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version