Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ζιντσένκο… έδειξε το μυστικό της επιτυχίας για την Άρσεναλ!
Άρσεναλ

Ο Ζιντσένκο… έδειξε το μυστικό της επιτυχίας για την Άρσεναλ!

Ο Ζιντσένκο μπορεί να ήταν εκτός αποστολής για το ματς κόντρα στην Φούλαμ, αλλά πανηγύρισε την νίκη πιο παθιασμένα από όλους!

28.08.2022 | 14:20

Η Άρσεναλ δείχνει ασταμάτητη και αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην κορυφή της Premier League, καθώς έχει το «4 στα 4»! Η αρμάδα του Μικέλ Αρτέτα αν και τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Φούλαμ κατάφερε εν τέλει να κάνει την ολική ανατροπή καθώς επικράτησε με 2-1…

Ο Γκάμπριελ ήταν αυτός που έσωσε την ομάδα του με γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από όλους τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ.

Αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις όμως ήταν ο Ζιντσένκο! Ο Ουκρανός ζούσε με τεράστια αγωνία το ματς και έκανε τον κακό χαμό στους πανηγυρισμούς, παρά το γεγονός πως ήταν εκτός αποστολής!

Μάλιστα, πέρα από τους πανηγυρισμούς… ήταν και έξαλλος με τον 4ο διαιτητή της αναμέτρησης, τον οποίον και πλησίασε “απειλητικά”!

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

Οι αντιδράσεις του Ζιντσένκο δείχνουν το πόσο… δεμένη ομάδα είναι η Άρσεναλ! Αυτό θα είναι το μυστικό της επιτυχίας και ο Ζιντσένκο το απέδειξε. Είτε παίζουν, είτε όχι, όλοι οι ποδοσφαιριστές των Λονδρέζων είναι μια “γροθιά” για το καλό της ομάδας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version