ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Χάρι Κέιν υπόσχεται γκολ… με το τσουβάλι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Λεβερκούζεν και Αλόνσο «ζαχαρώνουν» τον αρχηγό της «Βασίλισσας»
O Σλοτ «τρέχει» να σώσει τη Λίβερπουλ από μια ακόμη ηχηρή αποχώρηση
O εκρηκτικός Ίσακ έκανε… θρύψαλα την πρωτιά του Ζλάταν στο Νησί (stats)
Ματσάρα από τον Μέσι – Καθάρισε με… 4αρα η Ίντερ Μαϊάμι (vid)
Τα ταμεία της Μπαρτσελόνα παίρνουν μικρή ανάσα… από το πουθενά
Η Γιουνάιτεντ «μαγειρεύει» την επιστροφή του Τούχελ στην Premier League
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Η απελευθέρωση του Δράκου: Η Ρεάλ ΠΡΕΠΕΙ να πάρει τον Σικ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται ενίσχυση στην επίθεση γιατί ακόμη δεν έχει αντικαταστήσει τον Καρίμ Μπενζεμά. Με τον Κιλιάν Μπαπέ να είναι πιθανό να πάει στην «Βασίλισσα» το 2024, η ομάδα του Αντσελότι πρέπει να κινηθεί για έναν κεντρικό επιθετικό και ο Πάτρικ Σικ φαντάζει ως η ιδανική περίπτωση. Γράφει ο Ιάσονας Αλαφάκης.

Η απελευθέρωση του Δράκου: Η Ρεάλ ΠΡΕΠΕΙ να πάρει τον Σικ!

Το καλοκαίρι αποτελεί από τις πιο ενδιαφέρουσες περιόδους για το ποδόσφαιρο, με τους οπαδών όλων των ομάδων να περιμένουν τις μεταγραφές των συλλόγων. Το φετινό καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ενισχύσει το κέντρο της με τους Τζουντ Μπέλινγχαμ και Αρντά Γκιουλέρ αλλά και την άμυνά της με την επιστροφή του Φραν Γκαρσία στο ρόστερ της. Ωστόσο, η Κυπελλούχος Ισπανίας δεν έχει καταφέρει να αντικαταστήσει ακόμη τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος αποχώρησε ως ελεύθερος και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιχάντ.

Η Ρεάλ την επόμενη σεζόν θα έχει στην επίθεση τον νεαρό Έντρικ, ο οποίος όμως δεν θα έχει θέση βασικού και θα χρειαστεί καιρό να προσαρμοστεί στην Ευρώπη και στην «Βασίλισσα». Επίσης, το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Κιλιάν Μπαπέ να πάει και αυτός το 2024 στην ισπανική ομάδα, ως ελεύθερος. Έτσι, γίνεται ξεκάθαρη η ανάγκη απόκτησης ενός ακόμη κεντρικού επιθετικού, μετά από αυτή του Χοσέλου, και ο Πάτρικ Σικ είναι η ιδανική περίπτωση για τον Ρεάλ.

H ομάδα του Πέρεθ είναι γνωστή για το επιθετικό της ποδόσφαιρο, όμως πάντα είχε έναν… killer στο κουτί για να τελειώνει τις φάσεις. Ο Σικ είναι «δολοφόνος» μπροστά στην αντίπαλη εστία με κάθε τρόπο. Ο Τσέχος επιθετικός έχει 81 γκολ και 19 ασίστ στην καριέρα του σε 251 αναμετρήσεις με τις ομάδες ενώ με την Εθνική έχει 18 τέρματα σε 35 ματς. Μπορεί να ανταποκριθεί και να σκοράρει υπό πίεση, ενώ είναι πολύ δυνατός και στον αέρα. Με την εκτελεστική του δεινότητα αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή και μπορεί να αποτελέσει μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη εστία.

Ακόμη, ο Πάτρικ Σικ μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε διάφορα τακτικά συστήματα, καθώς μπορεί παίξει ως κεντρικός επιθετικός, μπορεί να αγωνιστεί σε σχήμα με δύο επιθετικούς, ενώ αν χρειαστεί μπορεί να γίνει και 10αρι ή δεξί εξτρέμ. Έτσι, θα δώσει την δυνατότητα στον Κάρλο Αντσελότι να μπορέσει να αλλάξει αν θελήσει το σύστημά του.

Μπορεί να εξελιχθεί σε παικταρά

Σικ

Σε ηλικία μόλις 27 ετών, ο Σικ τώρα μπαίνει στις καλύτερες ηλικίες τις καριέρας. Ήδη έχει αρκετή εμπειρία ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στον δύσκολο ρόλο στην Ρεάλ, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχει μεγάλο περιθώριο για βελτίωση και σίγουρα μπορεί μελλοντικά να γίνει ακόμα καλύτερος. Ο 27χρονος θα αποτελέσει άμεση λύση αλλά θα προσφέρει βοήθειες και στο μέλλον, δίνοντας και βραχυπρόθεσμη αλλά και μακροπρόθεσμη λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση του Μπενζεμά.

Τέλος, η χρηματιστηριακή αξία του Σικ φτάνει μόλις τα 25 εκατομμύρια ευρώ και έτσι αποτελεί μία αρκετά φθηνή λύση, σε μία αγορά που πλέον δίνονται 100 εκατομμύρια δολλάρια για 18χρονους παίκτες που έχουν κάνει μία καλή σεζόν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας σύλλογος συνόνυμος με τις επιτυχίες και για αυτό χρειάζεται μία δυνατή επιθετική γραμμή. Η προσθήκη του Πάτρικ Σικ, ενός έμπειρου, νεαρού επιθετικού ο οποίος μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε διάφορα συστήματα και σε δύσκολες καταστάσεις, σίγουρα θα βοηθήσει την «Βασίλισσα» να διεκδικήσει τρόπαια την νέα σεζόν, ενώ με τους Βινίσιους και Ροντρίγκο δίπλα του θα έχει την ευκαιρία να φτιάξει μία τριάδα-φωτιά που θα σκορπάει τον φόβο και τον τρόπο στις αντίπαλες άμυνες.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ