Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Χυλόπιτα» στην Τσέλσι για Αντρέ Γκόμεζ η Βαλένθια
Τσέλσι

«Χυλόπιτα» στην Τσέλσι για Αντρέ Γκόμεζ η Βαλένθια

Κι άλλο «όχι» είπε η Βαλένθια στην Τσέλσι για Αντρέ Γκόμεζ.

06.07.2016 | 14:15

Δεν έχει βαρεθεί να μοιράζει «πόρτες» η Βαλένθια στην φετινή μεταγραφική περίοδο όσον αφορά την περίπτωση του Αντρέ Γκόμεζ.

Συγκεκριμένα οι «νυχτερίδες» έχουν δεχτεί προτάσεις από τουλάχιστον πέντε ευρωπαϊκούς συλλόγους για τον ταλαντούχο παίκτη τους, χωρίς όμως να… ψήνονται ιδιαίτερα από κάποιον.

Πιο επίμονη πάντως από όλες τις ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους είναι η Τσέλσι. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έχει ζητήσει τουλάχιστον τρεις φορές τον Πορτογάλο άσο της Βαλένθια, έχοντας «φάει» ισάριθμες… χυλόπιτες.

Τελευταία προσπάθειά της να δελεάσει τον ισπανικό σύλλογο πραγματοποιήθηκε πριν λίγα εικοσιτετράωρα, όταν σύμφωνα με βρετανικά Μέσα, άνθρωποι των «μπλε» έστειλαν νέα, ανανεωμένη πρόταση στα γραφεία της Βαλένθια ύψους 47 εκατομμυρίων ευρώ που όπως ήταν αναμενόμενο δεν έγινε δεκτή από τις «νυχτερίδες».

Φημολογείται ότι ο Αντρέ Γκόμεζ έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του Νάνι στην Βαλένθια και γι’ αυτό οι Ισπανοί έχουν έναν παραπανω λόγο να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version