Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαλοτέλι: Αυτές οι δύο ομάδες «μάχονται» για την απόκτηση του!
Home Page

Μπαλοτέλι: Αυτές οι δύο ομάδες «μάχονται» για την απόκτηση του!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δέχεται στενό «μαρκάρισμα» από δύο συλλόγους!

13.08.2019 | 20:22

Ο Μάριο Μπαλοτέλι θα επιλέξει σύντομα τον νέο σταθμό της καριέρας του!

Μετά το τέλος του συμβολαίου του με την Μαρσέιγ, ο Μάριο Μπαλοτέλει είναι “free agent”. Ο Ιταλός είναι ακόμα… διάσημος, με τις ικανότητες του να είναι αδιαμφισβήτητες. Σίγουρα, οι τραυματισμοί και ο κάπως ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του, δεν τον έχουν αφήσει να κάνει την καριέρα που όλοι περίμεναν.

Ωστόσο, δεν τον έχουν πάρει και τα χρόνια. Αντιθέτως στα 28 του έτη θέλει να κάνει το restart στην καριέρα του, έχοντας ως μεγάλο στόχο την συμμετοχή του στο EURO του 2020!

Όπως είχαμε αναφέρει τις προηγούμενες ημέρες η Φλαμένγκο έχει κάνει τρελή πρόταση για να φέρει τον Ιταλό στην Βραζιλιά!

Μπορεί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να είχε τονίσει πως θέλει να παραμείνει στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης, ωστόσο δεν υπάρχουν οι προτάσεις που θα ήθελε. Έτσι είχε αποφασίσει να πει τον ναι στους Βραζιλιάνους, πριν κάνει την… ρελάνς η Μπρέσια!

Η νεοφώτιστη ομάδα, που την σεζόν που έρχεται θα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία, έκανε προσφορά στον έμπειρο άσο. Οι Ιταλοί προσφέρουν 1 εκατ. ευρώ ετησίως στον 28χρονο, ενώ τα μπόνους μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 3 εκατ. ευρώ! Από την άλλη η Φλαμένγκο δίνει 3 εκατ. ευρώ στον Μπαλοτέλι, χωρίς τα μπόνους. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η τελική απόφαση του Super Mario, με την επιστροφή στην Ιταλία να έχει περισσότερες πιθανότητες!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version