ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

ΘΕΜΑ: Παίκτες που έχασαν το τρένο…

Το τρένο του υψηλότερου επιπέδου πέρασε... χωρίς να επιβιβαστούν σε αυτό, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, τέσσερις ποδοσφαιριστές που είχαν όλα τα φόντα να το κάνουν!

ΘΕΜΑ: Παίκτες που έχασαν το τρένο…

Παίκτες που μας χάρισαν σπουδαίες ποδοσφαιρικές στιγμές, που το ταλέντο τους ξεχείλιζε και ξεχειλίζει ακόμα, αλλά ποτέ δεν έκαναν το βήμα παραπάνω. Για τους πιο ρομαντικούς, αυτό είναι ίσως μια ωραία πτυχή του ποδοσφαίρου. Ίσως είναι ένα ακόμα συν στην αξιολόγηση αυτών των παικτών. Για άλλους πάλι, είναι απλά ένα μεγάλο ΚΡΙΜΑ… Image result for nainggolan

Παίκτης- ασπίδα: Ράτζα Ναϊνγκολάν

Προλαβαίνοντας αυτούς που θα πουν… «αα αυτόν τον έφαγε το κεφάλι του», ή « η Ίντερ μια χαρά ήταν για τον Ναϊνγκολάν». Ας ξεκαθαρίσουμε ότι η συγκεκριμένη επιλογή είναι αδιαπραγμάτευτη και μεγάλη «καψούρα» του εποφαινόμενου. Ο Ναϊνγκολάν είναι ο ορισμός του υπερσύγχρονου χαφ.

Ο ορισμός του πολυδιάστατου παίκτη. Είναι σχεδόν μοναδικό ότι με την ίδια άνεση που μπορεί να παίξει στην θέση 6 και να κυνηγήσει μανιασμένα τα αντίπαλα χαφ, με την ίδια ακριβώς, μπορεί να αγωνιστεί ακόμα και ως δεκάρι. Άρτιος τεχνικά, με κουβάλημα μπάλας, ενώ παράλληλα το μακρινό του σουτ είναι διαρκής απειλή. Σπάνια χαρακτηριστικά για ένα παίχτη, που τον έκαναν να ξεχωρίσει από νωρίς στην Ρόμα. Η μεταγραφή ήρθε το καλοκαίρι του 2018, αλλά η Ίντερ δεν τον ανέβασε επίπεδο ουσιαστικά.

Οι στόχοι της νέας του ομάδας παρέμειναν λίγο πολύ οι ίδιοι και ο πρωταθλητισμός δεν αποτελεί προτεραιότητα. Σαν να μην έφτανε αυτό, το ιδιόμορφο του χαρακτήρα του, τον έθεσαν εκτός ομάδας. Η σεζόν 2019-2020 θα τον βρει στην αγαπημένη του Κάλιαρι, ψάχνοντας τον καλό του εαυτό. Βέβαια, σε αυτή την απόφαση δεν υπήρχαν μόνο ποδοσφαιρικά κριτήρια. Αλλά και κριτήρια… καρδιάς. Μιας και η γυναίκα του δίνει μάχη με τον καρκίνο και εκείνος ήθελε εκείνη να βρίσκεται δίπλα στην οικογένειά της. Οπότε η μεταγραφή αυτή σήμαινε πολλά για αυτή όσο και για τον ίδιο. Μιας και δεν έχει την ίδια όρεξη για ποδόσφαιρο, που κάπου χάθηκε στο Μιλάνο. Image result for vardy

Παίκτης- κανόνι: Τζέιμι Βάρντι

Ο εκ των πρωταγωνιστών της μεγαλύτερης έκπληξης στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Άργησε να κάνει το μπαμ, αλλά όταν το έκανε, ο κρότος ήταν μεγάλος. Ταχύτατος, με φοβερά τελειώματα και μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Μετά το ‘’θαύμα’’ της Λέστερ μάλιστα, πολλές μεγάλες ομάδες ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του.

Από αυτές, η Αρσεναλ έφτασε μία ανάσα από την υπογραφή του, με το «deal» να χαλάει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Το βήμα παραπάνω τελικά δεν ήρθε ποτέ για τον Βάρντι. Ο ίδιος, στα 32 του πια, συνεχίζει να ματώνει τα αντίπαλα δίχτυα με συχνότητα που ακόμα και σήμερα τον κατατάσσουν ανάμεσα στους πιο συνεπείς σέντερ φορ της Πρέμιερ. Αν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη εκτός προγράμματος, ο Βάρντι θα κλείσει την καριέρα του στην Λέστερ, ως ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν για τον σύλλογο. Από κοντά και το παράσημο του μοναδικού  που δεν έφυγε από την ομάδα του «θαύματος». Image result for dimitri payet

Παίκτης- αλφάδι: Ντιμίτρι Παγιέτ

Ένα καθαρό “δεκάρι” από αυτά που λείπουν πολύ από την σύγχρονη εποχή, που ποτέ δεν πήρε την μεγάλη ευκαιρία. Πάντα “παρών” σε ποδοσφαιροκουβέντες για παίκτες που ξέρουν πολλά κιλά μπάλα, με αδιαμφησβήτητα προσόντα. Τρομερό πόδι, γλυκός στο μάτι του θεατή και έξτρα «credit», ο πρωταγωνιστικός ρόλος που είχε πολλές φόρες σε μία γενικώς πληρέστατη εθνική Γαλλίας.

Η απόπειρα του στο αγγλικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στην Γουέστ Χαμ ομολογουμένως δεν του βγήκε. Κάπως έτσι λοιπόν, ο Παγιέτ επέστρεψε στην αγαπημένη του Μαρσέιγ. Από τελευταίος στην πόλη, καλύτερα πρώτος στο χωριό και κάτι αντίστοιχο εφάρμοσε και ο 32χρονος Γάλλος που δεν πάλεψε ιδιαίτερα για την καθιέρωση του στην Πρέμιερ και προτίμησε να γυρίσει πίσω στα «σίγουρα». Τεχνικά, μιλάμε για παίκτη που ανήκει στο κορυφαίο επίπεδο. Για παίκτη που θα έπρεπε να γεμίζει με στιγμές «κλάσης», τις μεσοβδόμαδες βραδιές μας, αγωνιζόμενος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Image result for marco reus

Παίκτης- old school: Μάρκο Ρόις

Αφού δεν έφυγε όταν ήταν η ώρα του, το θέμα ξεχάστηκε κι ο Ρόις πάρκαρε για τα καλά στην Ντορτμουντ. Σήμερα, ο 30χρονος Γερμανός, θέτει ως προτεραιότητα να παραμένει υγιής, παρά να πάρει μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα. Παραδόξως αυτός δεν ακολούθησε την γνωστή διαδρομή Βεστφαλία – Μόναχο και παρά το πλήθος των δημοσιευμάτων που τον έφερναν προ των πυλών πολλών κορυφαίων ομάδων, παρέμεινε στην Ντόρντμουντ.

Η καριέρα του σημαδεύτηκε από πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς που ψαλίδισαν τις προοπτικές που είχε σαν παίκτης για μια πορεία στο υψηλότερο επίπεδο. Ο ίδιος πάντως, πέρυσι πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του και ηγήθηκε των προσπαθειών της ομάδας του, με στόχο την αποκαθήλωση της Μπάγερν. Μπορεί τελικώς να μην τα κατάφερε, έφτασε όμως πιο κοντά από ποτέ τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, μας έδωσε ένα δείγμα του τεράστιου ταλέντου του, που είχαμε κοντέψει να ξεχάσουμε λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών του. Ίσως ο κορυφαίος και ο πιο αδικημένος της λίστας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ