Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το σχόλιο Μπενζεμά για τη επανασύνδεσή του με Ζιρού
Γαλλία

Το σχόλιο Μπενζεμά για τη επανασύνδεσή του με Ζιρού

Ενόψει του EURO, ο στράικερ της εθνικής Γαλλίας, Καρίμ Μπενζεμά, υποστήριξε ότι η κόντρα του με τον Ολιβιέ Ζιρού ανήκει πια στο παρελθόν.

25.05.2021 | 23:18

Μετά από 6 χρόνια, ο Καρίμ Μπενζεμά κλήθηκε ξανά στην εθνική Γαλλίας. Ύστερα, από το σκάνδαλο με τη ροζ ταινία του Βαλμπουενά και τη φερόμενη εμπλοκή του Γάλλου στην υπόθεση «μπήκε στον πάγο». Αυτό οδήγησε τον ίδιο σε μία λεκτική επίθεση προς τον προπονητή των Γάλλων, Ντιντιέ Ντεσάν, τον οποίο κατηγόρησε ότι υπέκυψε στις πιέσεις της γαλλικής ομοσπονδίας να τον κρατήσει μακριά από τους «τρικολόρ».

Η επιλογή του Ζιρού, μάλιστα, έναντι του ίδιου, τον έκανε πρόσφατα να προβεί σε μία άκομψη σύγκριση μετά από σχετική ερώτηση που έλαβε από κάποιον στο instagram.

«Δε μπορείς να συγκρίνεις ένα αυτοκίνητο της Φόρμουλα 1 με ένα go-kart και είμαι ευγενικός» είχε πει.

Ο Ζιρού απάντησε υπενθυμίζοντας ότι είναι κάτοχος Μουντιάλ. Ο Μπενζεμά επέστρεψε λέγοντας το εξής: «Απλά είπα την αλήθεια».

Ο Καρίμ Μπενζεμά, πάντως, δεν ανησυχεί για την επικείμενη συνεργασία του με τον Ολιβιέ Ζιρού. Εξάλλου, οι 2 τους συναντήθηκαν στον πρόσφατο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Ρεάλ και την Τσέλσι και τα είπαν σε καλό κλίμα.

«Είδα τον Ολιβιέ στο ματς με την Τσέλσι. Μιλήσαμε. Ήταν χαλαρός. Με συνεχάρη για το γκολ μου. Ήταν καλή η ενέργεια. Ήμασταν χαλαροί. Έχω ήδη παίξει μαζί του και δεν θα αλλάξει κάτι» είπε χαρακτηριστικά.

Θες να δεις τις καλύτερες εικόνες που «παίζουν» στο Instagram; Ε τότε θα μπεις στον λογαριασμό μας! 

Περασμένα ξεχασμένα για Ντεσάν και Μπενζεμά

Ο Καρίμ Μπενζεμά αναφέρθηκε επίσης και στον προπονητή των «τρικολόρ». Μία σχέση που έμοιαζε να έχει «ραγίσει» αλλά το «γυαλί» στην περίπτωση τους «κόλλησε» ξανά. Οι δυο τους, μάλιστα, είχαν και μία συνάντηση και μέσα σε λίγα λεπτά έλυσαν τις διαφορές που τους χώριζαν για 6 έτη.

«Είδαμε ο ένας τον άλλος. Ήταν μία ήσυχη στιγμή. Μας έκανε καλό που συζητήσαμε και είχαμε πολλά να πούμε ο ένας στον άλλο. Πάντα τα πήγαινα καλά μαζί του και μετά από 3 λεπτά όλα επέστρεψαν στο φυσιολογικό» είπε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version