Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μήνυση στην Μπαρτσελόνα από πρώην παίκτη της!
Μπαρτσελόνα

Μήνυση στην Μπαρτσελόνα από πρώην παίκτη της!

Λες και τα προβλήματα της Μπαρτσελόνα δεν ήταν ήδη αρκετά, οι «μπλαουγκράνα» θα αντιμετωπίσουν δικαστικά και έναν πρώην παίκτη τους.

06.07.2021 | 02:14

Ακόμα ένα πρόβλημα προέκυψε στην Μπαρτσελόνα τις τελευταίες ώρες. Όπως αναφέρουν τα Μέσα στην Ισπανία, πρώην παίκτης της ομάδας μηνύσει τους «μπλαουγκράνα» για οικονομικούς λόγους.

Πολλά παράπονα από την διοίκηση της Μπαρτσελόνα σχετικά με την διαχείριση του έχει ο Ματέους Φερνάντες. Το πέρασμα του Βραζιλιάνου ήταν τόσο σύντομο από την Βαρκελώνη που ελάχιστοι τον θυμούνται. Και με μόλις 17 λεπτά συμμετοχής είναι απολύτως λογικό.

Η υπόθεση Φερνάντες… έμπαζε νερά από την αρχή

Ο Φερνάντες έμεινε πριν λίγες μέρες ελεύθερος από τους «μπλαουγκράνα», παρά το γεγονός πως είχε συμβόλαιο μέχρι το 2024. Απόφαση η οποία είναι και η πέτρα του σκανδάλου για τον Βραζιλιάνο. Όπως ισχυρίζεται ο ποδοσφαιριστής, το συμβόλαιο του λύθηκε παρά την θέληση του, με την αποζημίωση να μην είναι αυτή που του αντιστοιχούσε. Έτσι, αναμένεται να κινηθεί νομικά για να διεκδικήσει την πλήρη αμοιβή του συμβολαίου του.

Πάντως, από την αρχή η μεταγραφή του Φερνάντες ήταν ιδιαίτερα περίεργη. Η απόκτησή του τον Ιανουάριο του 2020 από την Παλμέιρας σήκωσε αρκετά φρύδια, καθώς δεν θεωρήθηκε παίκτης ικανός να σταθεί στο επίπεδο της Μπαρτσελόνα. Παραχωρώντας τον αμέσως δανεικό στην Βαγιαδολίδ, ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε μόλις σε 3 παιχνίδια. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε μόλις 17 λεπτά, σε ένα παιχνίδι των Ισπανών με την Ντιναμό Κιέβου για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό πάντως δεν αναμένεται να είναι το τελευταίο επεισόδιο σε μια σχέση… ταραχώδη από το ξεκίνημα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version