ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Η Μπάγερν «έδιωξε» με τον τρόπο της τον Λεβαντόφσκι!

Οκτώ χρόνια αρμονικής συνεργασίας μετά, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Μπάγερν Μονάχου ετοιμάζονται για ένα θυελλώδες διαζύγιο!

Η Μπάγερν «έδιωξε» με τον τρόπο της τον Λεβαντόφσκι!

Κανείς δεν το είδε να έρχεται και κανείς δεν πίστευε πως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα έφτανε τόσο γρήγορα στα όρια με τη Μπάγερν Μονάχου. Μετά από οκτώ χρόνια στους μόνιμους πρωταθλητές Γερμανίας, ο Πολωνός σούπερ σταρ θέλει να φύγει. Βασικά όχι απλά θέλει να αποχωρήσει, αλλά αισθάνεται ξένο σώμα στη Μπάγερν! Τι μπορεί να έφερε σε τέτοιο βαθμό τόσο γρήγορα την αποστροφή του από το κλαμπ όμως;

Λεβαντόφκσι και Μπάγερν έφτασαν στα άκρα

«Κάτι πέθανε μέσα μου για τη Μπάγερν» έλεγε προ ημερών ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Δηλώσεις που ακολούθησαν μετά από ξεκάθαρες τοποθετήσεις του Πολωνού πως θέλει να φύγει από το Μόναχο. Ο ίσως κορυφαίος φορ στον πλανήτη έφτασε στο σημείο να «φτύσει» την ομάδα του, μέσω της οποίας καθιερώθηκε ως παγκοσμίου κλάσης επιθετικός. Λες και πλέον το έκανε πραγματικά επίτηδες για να της την μπει στο μάτι.

Αρκετά «προκλητικός» ήταν από την πλευρά του και ο CEO της Μπάγερν, Όλιβερ Καν. «Δεν πρόκειται να πάει πουθενά» έλεγε κοφτά ο Γερμανός μέχρι πριν λίγες ημέρες, αναφερόμενος στον Λεβαντόφσκι. Κάτι που σίγουρα δεν άρεσε στον ίδιο. Ειδικά από τη στιγμή που ο Πολωνός ήθελε ένα ήρεμο «διαζύγιο». «Η μεταγραφή θα ήταν το καλύτερο για όλες τις πλευρές. Ελπίζω να μην με αναγκάσουν να μείνω επειδή απλά μπορούν». Λόγια που φανερώνουν πόσο ξενερωμένος είναι ο 33χρονος με τη διοίκηση της ομάδας.

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται ο επιθυμητός στόχος του Λεβαντόφσκι για να συνεχίσει την καριέρα του. Πρώην και νυν μέλη όμως του κλαμπ, προσπαθούν με κάθε τρόπο να βγάλουν «άκυρη« μια τέτοια μεταγραφή. Η επικοινωνιακή ήττα που θα δεχόταν ένας σύλλογος με το κύρος της Μπάγερν από μια υπό κρίση Μπαρτσελόνα, θα ήταν τεράστια. «Μέχρι πριν λίγους μήνες είχαν χρέος 1,3 δισ. ευρώ και τώρα θέλουν τον Λέβα» είχε αναρωτηθεί ο Ούλι Χένες. Ένδειξη του πληγωμένου εγωισμού των Γερμανών.

Το επαναλαμβανόμενο λάθος των Βαυαρών

Για έναν σύλλογο του μεγέθους της Μπάγερν, είναι σχεδόν αστείο να μην μπορεί να κρατήσει τους παίκτες της. Μια από τις πλέον βαριές ευρωπαϊκές φανέλες, οι Βαυαροί είναι μονίμως ένας από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς για έναν παίκτη. Τις τελευταίες σεζόν ωστόσο, διακρίνουμε ένα μοτίβο… λαθών στον σχεδιασμό τους για τα επόμενα χρόνια.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας είναι ιδιαίτερα… αργοί στο να προσφέρουν νέα συμβόλαια στους παίκτες τους. Και όχι σε αναπληρωματικούς ή ρολίστες, αλλά βασικότατα στελέχη του ρόστερ τους! Το 2014 την πάτησαν με τον Τόνι Κρόος ο οποίος έφυγε για… ψίχουλα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα τελευταία χρόνια όμως επανήλθε ξανά αυτό το πρόβλημα. Πρώτα με τον Νταβίντ Αλάμπα, το συμβόλαιο του οποίου αδικαιολόγητα πολύ άργησε να ανανεωθεί. Στη συνέχεια, την πάτησε παρόμοια με τον Νίκλας Ζίλε ο οποίος έφυγε ως ελεύθερος στη Ντόρτμουντ. Από την άλλη Λέον Γκορέτζκα, Μάνουελ Νόιερ και Τόμας Μίλερ ανανεώθηκαν με πολύ μεγάλη καθυστέρηση. Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται φέτος και ο Σερτζ Γκνάμπρι ο οποίος μπαίνει στους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του. Και φυσικά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι οδεύει προς της λήξη του συμβολαίου του.

Ωστόσο, για τον Πολωνό σούπερ σταρ, ένα πράγμα είναι βέβαιο. Οι Βαυαροί φάνηκαν αρκετά αχάριστοι απέναντι του. Τελευταία φορά που υπήρξε ανανέωση του συμβολαίου του ήταν το 2019. Από τότε έχουν μεσολαβήσει δύο χρονιές εξωγήινες από τον Λέβα, όμως καμία κινητοποίηση για ανανέωση. Και όταν βλέπεις τον μετά βίας βασικό Κίνγκσλεϊ Κομάν να υπογράφει νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, είναι λογικό να δημιουργούνται ερωτηματικά.

Ίσως το γεγονός ότι ο Πολωνός φορ είχε πατήσει τα 30 έφερε μια παράλογη…κωλυσιεργία, την οποία πλέον πληρώνουν για τα καλά στο Μόναχο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ