ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Σέρχιο Ράμος: Πώς γίνεται να μην έχει ομάδα ο GOAT αμυντικός;

Ο Σέρχιο Ράμος είναι πιθανότατα ο καλύτερος αμυντικός στην ιστορία του ποδοσφαίρου, όμως για κάποιον αδιανόητο λόγο είναι χωρίς ομάδα ακόμη.

Σέρχιο Ράμος: Πώς γίνεται να μην έχει ομάδα ο GOAT αμυντικός;

Ο Σέρχιο Ράμος είναι ένας τρομερός αμυντικός και σίγουρα στο top-3 όλων των εποχών. Ο Ισπανός θρύλος έχει γράψει την δική του ιστορία ως αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης. Στην «Βασίλισσα» πήγε το 2005, με την Ρεάλ να πληρώνει 27 εκατομμύρια ευρώ στην Σεβίλλη για να τον αποκτήσει. Με τον ισπανικό σύλλογο αγωνίστηκε σε 671 παιχνίδια. Κατάφερε να σκοράρει 101 γκολ, να δώσει 40 ασίστ και γέμισε με… άπειρες κούπες την τροπαιοθήκη του. Με την Ρεάλ, ο Ράμος κατέκτησε 4 Super Cup Ισπανίας, 2 Κύπελλα Ισπανίας, 3 UEFA Super Cup, 5 Πρωταθλήματα Ισπανίας, 4 FIFA Club World Cup και φυσικά 4 Champions League. Φυσικά, κανείς δεν θα μπορέσει να ξεχάσει την κεφαλιά του απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό του 2014 στο 92’48”. που οδήγησε το παιχνίδι στα πέναλτι και τελικά η «Βασίλισσα» πανηγύρισε ακόμη έναν ευρωπαϊκό τίτλο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η καριέρα του Ράμος στην Ρεάλ Μαδρίτης τελειώσε αφού ο παίκτης ζητούσε περισσότερα χρήματα και δεν δέχθηκε την προσφορά της ομάδας μέχρι την προθεσμία που είχε θέσει ο Πέρεθ. Έτσι, σε μία συγκινητική τελετή ολοκληρώθηκε η πορεία του εκεί και έμεινε ελεύθερος. Το καλοκαίρι του 2021 υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Στον γαλλικό σύλλογο δεν αγωνίστηκε αρκετά την πρώτη χρονιά λόγω τραυματισμών, όμως την δεύτερη ήταν από τους καλύτερους παίκτες του συλλόγου όταν βρήκε ρυθμό. Μάλιστα, στον κρίσιμο επαναληπτικό φέτος κόντρα στην Μπάγερν για το Champions League, ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής των Γάλλων αμυντικά αλλά και επιθετικά, παρά πως αγωνιζόντουσαν οι Μπαπέ, Μέσι και Νεϊμάρ. Με την Παρί σε 58 ματς πέτυχε 6 γκολ και έδωσε μία ασίστ ενώ ήταν και ο ηγέτης της άμυνας. Μάλιστα, αυτά τα δύο χρόνια κατάφερε να κατακτήσει δύο Πρωταθλήματα και ένα Super Cup. Ράμος

Ο απόλυτος θρύλος των αμυντικών δεν έχει ομάδα

Φυσικά, σημειώνεται πως ο Ράμος έχει γράψει ιστορία και με την Εθνική Ισπανίας καθώς ήταν βασικό μέλος στην «χρυσή» ομάδα που κατέκτησε το 2008 το Euro, το 2010 το Παγκόσμιο Κύπελλο και το 2012 ξανά το Euro. Mε την Ισπανία έκανε ντεμπούτο το 2005 σε ηλικία 18 ετών και σε 180 παιχνίδια πέτυχε 23 γκολ.

Διαβάστε επίσης: Σνάιντερ: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Ράμος στο Mundial, έκατσε και ήπιε μια μπύρα μαζί μου»

Ο 37χρονος φέτος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και έτσι είναι ελεύθερος από την αρχή του καλοκαιριού. Ο θρυλικός αμυντικός απέδειξε την σεζόν που ολοκληρώθηκε πως ακόμη αξίζει και μπορεί να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο και είναι αδιανόητο πως καμία ομάδα δεν έχει κινηθεί μέχρι τώρα για την απόκτησή του. Εννοείται πως όποια τον υπογράψει στο τέλος θα έχει κάνει μία απίστευτη κίνηση και το σίγουρο είναι πως οι υπόλοιπες θα το μετανιώσουν.

Αν θέλετε την δική μας άποψη, μία επιστροφή του Σέρχιο Ράμος στην Ρεάλ Μαδρίτης για να τελειώσει εκεί την καριέρα του είναι το ιδανικό σενάριο…




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ