ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

UEFA Player of The Year: Αδιανόητη η απουσία του ΤΡΟΜΕΡΟΥ Βινίσιους!

Η UEFA έκανε γνωστούς τους τρεις υποψήφιους για τον κορυφαίο παίκτη της σεζόν και φυσικά μόνο αστεία μπορεί να θεωρηθεί η απουσία του Βινίσιους Τζούνιορ.

UEFA Player of The Year: Αδιανόητη η απουσία του ΤΡΟΜΕΡΟΥ Βινίσιους!

O κόσμος του ποδοσφαίρου είναι γεμάτος με νεαρούς και ταλαντούχος ποδοσφαιριστές, οι οποίοι από αρκετά μικροί κερδίζουν την αγάπη του κοινού και δείχνουν πως αποτελούν το μέλλον του αθλήματος. Ένας από αυτούς είναι φυσικά και ο Βινίσιους Τζούνιορ, ο οποίος πραγματοποιήσε μία εκπληκτική σεζόν πέρσι. Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε για την Ρεάλ Μαδρίτης και απέδειξε για μία ακόμη φορά γιατί η «Βασίλισσα» τον θεωρεί τον απόλυτο αστέρα της.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Την σεζόν 2022-23 ο Βινίσιους απέδειξε πως μπορεί να βάλει την Ρεάλ Μαδρίτης στην πλάτη της και να την οδηγήσει σε τρόπαια και επιτυχίες. Η ομάδα του Αντσελότι κατέκτησε το Κύπελλο και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League. Στους περισσότερους αγώνες ο Βινίσιους ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, καθώς ακόμα και στις κακές του βραδιές, με μία ενέργεια μπορούσε να αλλάξει όλο το παιχνίδι. Ο Βραζιλιάνος συνέχισε να είναι τρομερός στο 1v1, έδειξε ξανά πως είναι από τους καλύτερους με την μπάλα στα πόδια και απέδειξε πως πλέον είναι ικανός να τελειώνει τις φάσεις.




Βινίσιους

Ο κορυφαίος που δεν αναγνωρίζεται

Αυτό ήταν και το μεγαλύτερό του πρόβλημα, το οποίο όμως το έχει δουλέψει από πέρσι. Με τον Καρίμ Μπενζεμά έκανε ένα τρομερό δίδυμο πριν από δύο χρόνια, κατακτώντας και το Champions League. Τότε, ο 23χρονος παικταράς είχε 22 γκολ και 20 ασίστ, με μία ασίστ απέναντι στην Παρί στους «16», δύο ασίστ απέναντι στην Τσέλσι στα προημιτελικά, ένα γκολ και μία ασίστ κόντρα στη Σίτι στα ημιτελικά και φυσικά το γκολ που έδωσε το τρόπαιο με τα μεγάλα αφτιά στην ομάδα του. Φυσικά, ήταν μία τρομερή σεζόν από τον Βινίσιους, αλλά τερμάτησε μόλις στην 9η θέση των καλύτερων παικτών της UEFA. Αρκετοί υποστήριξαν πως ο λόγος ήταν πως ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν αυτός που έκανε τα πάντα και αυτός βοήθησε τον Βραζιλιάνο.




Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Βινίσιους είχε 23 γκολ και 21 ασίστ, με τρία γκολ και μία ασίστ απέναντι στην ομάδα του Κλοπ, δύο ασίστ κόντρα στην Τσέλσι και φυσικά το καταπληκτικό γκολ του ενάντια στους «Πολίτες». Όπως έγινε γνωστό, δεν είναι καν στην πρώτη δεκάδα φέτος. Πρόκειται για μία αδιανόητη εξέλιξη, χωρίς να μπορεί να δικαιολογηθεί από κανέναν. Στην 11η θέση είναι ο Χεσούς Νάβας της Σεβίλλη, στην 10η ο Αλέξις ΜακΆλιστερ που έπαιζε στην Μπράιτον, στην 9η ο Ράις που αγωνιζόταν στην Γουέστ Χαμ, στην 8η ο Μπρόζοβιτς που ήταν στην Ίντερ, στην 7η ο Μόντριτς, στην 6η ο Μπαπέ, στην 5η ο Ρόδρι και στην 4η ο Γκουντογκάν που ήταν στους «Πολίτες». Την πρώτη τριάδα που θα διεκδικήσει και το τρόπαιο συμπληρώνουν οι Έρλινγκ Χάαλαντ, Κέβιν Ντε Μπρόινε και Λιονέλ Μέσι.




Διαβάστε επίσης: Μούντρικ για Βινίσιους: «Σιγά τον παίκτη… Τα κάνω και εγώ αυτά!»

Γίνεται ξεκάθαρο πως ο Βινίσιους θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον στην πρώτη δεκάδα, και ακόμα πιο ψηλά. Αλλά ακόμη και την σεζόν που κατέκτησε με τρομερές εμφανίσεις το Champions League βγήκε 9ος, με τους Μπαπέ, Σαλάχ, Μανέ, Μόντριτς, Λεβαντόφσκι, Κουρτουά, Ντε Μπρόινε και Μπενζεμά να τερματίζουν από πάνω του.

Φαίνεται, λοιπόν, πως ότι και αν κάνει ο τρομερός Βραζιλιάνος, δύσκολα θα λάβει την αναγνώριση που αξίζει.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ